Welke mama verdient heerlijke chocolade?

Het is bijna moederdag. Mijn eerste échte moederdag. Vorig jaar was ik zwanger. Ik was toen natuurlijk ook al een beetje moeder dus, maar nu écht.

Knutselwerkjes voor moederdag

Ik herinner me moederdag van het bordjes versieren met macaroni en gouden verf. En het ontbijt op bed brengen en zo. Wat lijkt me dat leuk, als Mirthe later met haar eerste zelfgeknutselde kunstwerk komt aanzetten 😉

Moeders zijn het waard

Moederdag vieren we om moeders te eren. Want moeders zijn speciale mensen. Moeders zijn liefdevol, zorgzaam en onmisbaar. Moeders hebben altijd een goed advies en weten altijd alles terug te vinden wat jij kwijt bent. Ze kennen hun kinderen door en door. Moeders ruimen snot, poep en kots op. En dat doen ze nog met liefde ook. Kortom, moeders zijn geweldig.

moederdag2102-1d (1)Cadeautje

Ik ga niet zelf knutselen, maar ik wil wel graag een moederdagcadeautje weggeven aan één van jullie. Maar dan niet voor jezelf, maar voor een moeder die het verdient. Dat kan je eigen moeder zijn, of een vriendin, je schoonzus of de buurvrouw. Als het maar een moeder is die het volgens jou verdient! 🙂

Ik geef een heel lekker moederdagcadeau weg: namelijk een hart van chocola van Chocstar! Welke mama verdient volgens jou een heerlijke chocoladereep? Je vindt de winactie op de facebookpagina van papaisdeliefste.

Hoe doe je mee?

  • Like Papaisdeliefste op facebook.
  • Like het bericht van de winactie én tag in een reactie eronder welke mama dit overheerlijke cadeautje verdient en waarom!
  • Delen is geen vereiste voor deelname, maar verdubbelt je winkans.

Je kunt meedoen tot woensdagmiddag 4 mei – 13.00 uur. De winnaar maak ik bekend via facebook. Het is belangrijk dat de winnaar vervolgens snel antwoord (binnen 3 uur) om ervoor te zorgen dat het pakketje nog op tijd op de post kan. Doe je dit niet, dan ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen. We willen natuurlijk wel dat het vóór Moederdag op de deurmat valt namelijk! Maar laten we er gemakshalve maar vanuit gaan dat dit helemaal goedkomt. Lekker meedoen dus allemaal 😉

Hartje-1d (1)

Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. #nonspon.

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Oooooooooooooooooooh helemaal gemist. Ik als chocoladeliefhebber kan niet anders dan meedoen met deze actie natuurlijk. Jammie! Nog iets meer dan 1,5 uur gelukkig ben ik op tijd hihi. Best egoïstisch om hem aan mijzelf te geven he? Maar ik smacht gewoon naar zo’n lekkere chocoladereep.

  • Mijn lieve moeder verdiend zo’n mooi hart omdat ze het niet altijd makkelijk heeft maar toch altijd super lief is!

    • Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaar is bekend gemaakt op facebook. Volgende keer beter!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: