Welke moeder verdient een dagje totale ontspanning? | MOEDERDAG WINACTIE

Wie heeft de liefste mama? Welke mama verdient volgens jou een dagje uit? Welke mama kan er wel een relax momentje gebruiken? Of welke mama gaat gewoon heel erg graag naar de sauna? Als je meedoet met deze winactie maak je kans op twee toegangskaarten voor Thermen Bussloo!

Een dagje totale ontspanning

Omdat het bijna moederdag is, leek het mij wel leuk om een winactie te organiseren. En dan niet iets voor de kindjes, maar nu eens een cadeautje wat lekker voor jezelf (+1) is! Met zijn tweeën een dagje lekker ontspannen bij Thermen Bussloo. Ik mag twee toegangskaarten weggeven.

Thermen Bussloo is een wellnesresort gelegen aan het meer van Bussloo, midden op de Veluwe (Apeldoorn). Lekker relaxen in één van de baden; alle stress uitzweten in de sauna of helemaal zen worden in de rustruimte: het kan er allemaal.

Met wie ga jij?

Dus, met wie zou jij gaan? Met je moeder? Of neem je een vriendin mee dit dit verdient? Of ga je toch lekker samen met je man? Het mag allemaal. Ik ben benieuwd waarom je juist deze persoon mee zou nemen! Laat het me weten in je reactie.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is:

 • Hieronder bij de reacties laten weten dat je meedoet (met geldig e-mailadres).
 • Papaisdeliefste volgen op Facebook en het bericht over de winactie liken.
 • EXTRA KANS: Je maakt dubbel zoveel kans als je de persoon die je mee zou willen nemen naar de sauna tagt onder de post over deze winactie!

En wie weet gaan jullie dan samen lekker een dagje ontspannen. Meedoen kan tot en met zaterdag 13 mei. Op moederdag (14 mei 2017) mail ik de winnaar! Veel succes allemaal.

Simone

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Ik doe graag mee voor mezelf en ik neem een lieve vriendin mee die het ook verdient!

  Facebook; An Na

 • Graag wil ik dit voor met mijn moeder winnen. Ze heeft het altijd zo druk met mij 😉 dus een beetje ontspanning vindt ze vast fijn!

  Ik heb geen facebook, maar op instagram volg ik je wel @wantingelkhuizen.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn lieve schoonmoeder die echt een relax dagje verdient
  Ik heb geen fb, maar volg je op IG

 • Ohhh de sauna! Zo heerlijk en fijn.. en zo te lang geleden. Mijn vriendin Martine en ik zijn er stiekem best aan toe ;-).

 • Ik heb een hele lieve moeder, maar die gaat absoluut niet mee naar de sauna. Gelukkig heb ik genoeg vriendinnen om me heen die net als ik erg kunnen genieten van een dagje wellness. Een van hen is de gelukkige, mocht ik winnen

 • Ik denk dat iedereen de liefste mama heeft hihihihih… IK OOK!!! 😉
  Zal helemaal super zijn om mijn lieve mams te verrassen met een dagje relaxen, en tegelijkertijd een leuk moeder/dochter dagje…. Wij zouden het super vinden!
  Leuke en lieve actie!
  Groetje van Ilsiee

 • Ik zou dit graag winnen om samen een dagje weg te kunnen met mijn man, lekker relaxen en bijpraten! Even een hele dag voor ons samen!!

 • Heerlijk even bijkomen, relaxen, echt bijpraten met mij man, qualitytime en ons weer opladen om ons weer 150% te geven aan onze 2 bengels van 6 en 1,5! Ik doe zeker mee 🙂

 • Ik doe graag mee, voor mijn moeder. Ik wil niet zelf met mijn moeder heen, maar ik wil het graag geven aan mijn moeder om samen met mijn vader te gaan zodat ze er even helemaal tussenuit kunnen met zijn tweetjes. Dat gun ik ze echt! Ik kan niks doen op Facebook of Instagram dus ik hoop heel erg dat deze reactie voldoende is. Ik wil echt dat ze er weer een keertje tussenuit kunnen met zijn tweetjes. Dat maakt mij ook gelukkig!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: