Welkom lieve Ruben | Video

Hij is er! De baby is geboren: Ruben Mathijs. Wat een heerlijk lief mannetje. We zijn zo blij! Deze video had ik voor het grootste deel al voorbereid voor de bevalling. Het is mijn zwangerschap in vogelvlucht. Op het einde zie je alvast wat beelden van de kleine man. Binnenkort volgt de vlog van afgelopen week, waarin je de beelden ziet van de bevalling en de kraamweek. Ik heb de afgelopen week nog geen tijd of behoefte gehad om de vlog in elkaar te zetten. Ieder momentje dat ik heb, pak ik om te rusten. Maar ik beloof, jullie houden hem nog van me tegoed! Voor nu even deze trip down memory lane door mijn zwangerschap.

Abonneer voor meer!

Simone

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: