Welkom!

Lieve lezers,

Welkom op mijn persoonlijke blog over mama-zijn. Sinds mijn zwangerschap heb ik zoveel inspiratie gekregen om te vertellen over van alles wat met zwanger zijn en baby’s te maken heeft, dat ik dacht: het is tijd voor een nieuw blog! Ik noem mijn blog ‘Papa is de liefste’, maar wij weten natuurlijk wel beter 😉

Ik ben 30 weken zwanger op het moment dat ik dit schrijf. Ik heb er dus 3/4 van mijn zwangerschap opzitten en ik kijk ontzettend uit naar de uitgerekende datum 24 mei 2015.

Tegen die tijd zal onze dochter, want ja dat weten we inmiddels en daar maken wij ook geen geheim van, geboren worden. Het is super spannend maar ook ontzettend leuk om naar zo’n moment toe te leven!

Met mijn blog hoop ik andere mama’s te inspireren en te overladen met leuke ideeën! Ik ga persoonlijke verhalen vertellen, artikelen schrijven, tips geven, noem maar op! Ik hoop dat jullie er veel leesplezier aan beleven.

Veel liefs!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: