Win het Vtech Zoef Zoef Dierenhotel! | WINWEEK (actie gesloten)

Vanmorgen heb ik het jullie beloofd, iedere dag van de week komt er een winactie online op mijn blog! Papaisdeliefste.com bestaat namelijk twee jaar deze week. En dat ga ik vieren! De eerste winactie is meteen een hele gave. Je kunt namelijk het Zoef Zoef Dierenhotel van VTech winnen!

Zoals je wel hebt kunnen lezen en zien op mijn blog, zijn wij hier thuis weg van de Zoef Zoef Dieren en deze winactie mocht dan ook niet ontbreken in de winweek. De Zoef Zoef Dieren zijn kleine elektronische diertjes die praten en liedjes zingen. Er zijn allerlei leuke sets verkrijgbaar, van een boerderij tot een dierentuin en van een boomhuis tot, jawel het dierenhotel. Bij het Zoef Zoef Dierenhotel zit een kat als huisdier en de Zoef Zoef Dieren zijn geschikt voor baasjes van 1 tot 5 jaar.

Het leuke is ook dat je alle Zoef Zoef dieren sets bij elkaar kunt gebruiken, ze vullen elkaar aan. En ook de Toet Toet Auto’s kunnen op dezelfde wegdelen worden gebruikt en reageren op dezelfde sensors in het parcours. Je kunt dus naar hartelust uitbreiden als je dat zou willen.

Wil jij kans maken op deze gave speelset?

 • Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, en volg me op Facebook en/of Instagram.
 • Ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet, en op welke kanalen je me volgt.

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 5 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.

200 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hai Simone, nogmaal gefeliciteerd!! wij (Mats en ik) zijn trouwe volgers en volgen je op alle manieren 😉 Mats en ik kijken iedere week naar je week vlog.
  We doen graag mee met deze mooie win actie! Mats houd van diertjes

 • Hey simone,

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  Alle berichtjes volg ik, zo leuk on te zien wat jullie meemaken met mirthe zeker ook omdat Ize bijna dezelfde leeftijd heeft.
  Ize heeft alleen een koe van zoef zoef en wil graag meer van de diertjes van zoef zoef.

  Ik volg je op alle kanalen.

  Succes met de winactie week.

  Groetjes kim

 • Van harte gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag! Hopelijk komen er nog vele jaren bij! En de winactie is inderdaad top! Voor mijn zoontje hebben we vooral Toet Toet auto’s en voor ons meisje lijkt me de Zoef Zoef dieren erg leuk. De eerste paar dieren zijn er al, met dit dierenhotel wordt het al een hele collectie 😉 duimen maar. Ik volg op Bloglovin en Youtube en gedeeld via G+.

 • Hi Simone, gefeliciteerd met je mijlpaal! Nou, dat dierenhotel zou wel erg gaaf zijn om te winnen voor Fedde! Een eerste diertje hebben we net voor hem gekocht, dus plenty of uitbreidingsmogelijkheden! 🙂 Hij vindt het helemaal geweldig, stimuleert hem nu al in zijn ontwikkeling! En, we volgen je natuurlijk ook zowel Youtube, Facebook als Instagram! 😉

  Groetjes, Jerney en Fedde

 • Ik volgde jou al op YouTube en Facebook dus nog even aangevuld op Instagram. Max is gek op de zoef zoef dieren, we doen graag mee!

 • Jaaa ik doe graag mee en ik volg je overal (mijn insta is angeliquexmila) zou super zijn voor me meisje ze is gek op de zoef zoef diertjes ! Ik ga het berichtje op facebook nog even delen! En nu maar hard duimen

 • Ik volg je op FB 🙂 En dit lijkt me super leuk voor m’n kleine meid van 1,5j. Ze heeft nu alleen een koe er van, en die vindt ze prachtig!

 • Wat een super leuke actie! Graag doen wij mee. Mijn zoontje is helemaal dol op beestjes en alles wat geluid maakt.. ik af en toe wat minder haha

  Ik volg je op Facebook, YouTube en Instagram.

 • We doen graag mee! Djenna (mn oudste dochter) vindt het altijd erg leuk om de week vlogs te kijken dus kijken we samen! Jayda (de jongste) die bij Mirthe op het kdv zit kan alleen maar roepen MIRTHE MIRTHE! haha! beide vinden ze zoef zoef erg leuk dus beter kan niet!! Youtube, facebook en istagram aangemeld dus dubbel zoveel kans! 😉 en uiteraard gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van je mooie pagina! Groetjes Daisy

 • Hoi Simone,

  Gefeliciteerd met het 2-jarige bestaan van je blog.

  Ik vond je blog toen ik namen aan het zoeken was. Ik was zwanger van onze tweede en zocht een naam passend bij onze dochter Mirthe. Met veel plezier volg ik je blog en herken onze eigen Mirthe in de verhalen. Het blijft bijzonder om de naam van onze dochter te lezen, omdat ik dat met mijn eigen naam nooit meemaak. En aan jouw blog/naam van de blog is mijn hele gezin gekoppeld. Allereerst onze dochter Mirthe van 4 jaar door de naam, dan onze zoon Jordy door dezelfde leeftijd als jouw blog en natuurlijk is de papa van onze kindjes ook de allerliefste!!!

  Schrijf/blog lekker verder, dan blijft deze mama lekker meelezen…

  Liefs Emerentia

 • Wat leuk alweer 2 jaar. We volgen je nu ook op alle kanalen . En zouden het graag willen winnen voor ons zoontje die zeer binnenkort grote broer wordt.

 • Wat een gave winactie! Gefeliciteerd met je jubileum, en uiteraard doe ik graag mee met de winactie voor mijn zoontje Levi!!

 • Wat een leuke winactie, ik volg je op alle kanalen:) het leukste vind ik de video’s van jou en de kleine meid erg herkenbaar altijd. Doe graag mee voor me zoontje die volgende maand 2 jaar wordt. Hij is helemaal weg van dieren en auto’s dus kan die nu met beide van de baan af racen!

 • Hoi Simone van harte gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van papaisdeliefste.com
  Ik lees altijd met plezier je artikelen ik vind het lekker vlotjes geschreven ik en mijn dochtertje Zeineb kijken ook altijd je weekvlog’s we wachten iedere zondag vol spanning er op Zeineb vind Mirthe erg leuk om te zien en soms kan ze ook om haar lachen ik zou dus ook graag mee willen doen voor mijn prinsesje ik volg je op ig fb en natuurlijk YouTube en je blog
  Zeineb is gek op dieren maar heeft nog geen zoef zoef dieren dus ze zal heel blij zijn met dit kado dus duimen maar

 • Hoi Simone, Omg dit is precies het product waar wij ook zoiets van hadden dat moet ons kind gewoon hebben. Ik volg je al een tijdje voor een goede voorbereidingen op mijn kleine straks .

 • Hoi simone! Ik wil graag mee doen voor mijn lieve nichtje! Misschien heb je haar wel eens op facebook langs zien komen! Maar ik zou hem graag winnen voor haar zodat ze er mee kan spelen wanneer ik en mijn moeder op haar passen ! Owja ik volg je op alle kanalen Groetjes Daphne

 • Hoi Simone, gefeliciteerd met je mijlpaal.
  Ik volg je op You tube en facebook…….ik zou graag mee doen voor mijn zoontje heeft ook wat van toet toet auto en vind hij helemaal geweldig. Dit zou een leuke aanvulling zijn op zijn verzameling -)
  Succes met je blogs we blijven je volgen

 • Die wil ons nichtje graag! Ik denk dat mijn jongste zoon die graag aan zijn nichtje/vriendinnetje wil geven en er samen mee wil spelen 😉

 • Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan! Ik volg je op alle genoemde kanalen en doe heel graag mee met deze winactie. Izzy is dol op dieren dus zal dit ook helemaal te gek vinden.

 • Gefeliciteerd! Ik volgde je al op YouTube en Instagram en sinds vandaag ook via Facebook 🙂 Wat een mooie prijs zeg! Daar zou ik m’n dochter van bijna 1,5 jaar erg blij mee maken!

 • Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan! Wij doen heel graag mee want Nore is gek op Zoef Zoef! Ik volg je op alle kanalen dus ga nu als een gek duimen tot 5 maart! 🙂

 • Tuurlijk doet deze papa mee!!! En met zo’n dierenhotel zal Fedde papa zéér zeker de liefste vinden!!! Ik volg je op Facebook, Instagram en YouTube…

 • Leuke winactie! Ik doe mee voor mijn kleine vriendje Sam die dit vast erg leuk zou vinden! En ik volg je via alle kanalen.

 • Ohhhhhhhh Wat een gave actie!! Mijn kids spelen heel graag met Guus Geitje, Sara Schildpad en Kim Kip…..Wat zullen ze opkijken als ze plots een mooie speelset erbij hebben………..Ik zie die vrolijke toetjes al helemaal voor me, hihihi

  Ik volg op YouTube, Twitter, Facebook en Instagram (Sabine Flothuis) …..Mijn duimpjes gaan hard draaien!

 • Leuke winactie! Ik ben je nu net gaan volgen eerlijk gezged hier op facebook en ga even lekker rondneuzen op je pagina en doe graag mee met deze winactie

 • Hi! Ik volg je via alle kanalen!
  Wat een ontzettend leuke winactie! Mijn dochter (15 maanden) is dol op de zoef zoef dieren en ze zal zó blij zijn met het dierenhotel!

  Groetjes,
  Suzanne

 • Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum! Ik volg je overal. Ik wil natuurlijk niets missen. Voor Ruben hoop ik dat hij dit mooie cadeau mag winnen.

  Groetjes Miranda

 • GEFELICITEERD ALWEER TWEE JAAR!

  Wat is dit een grote prijs!!! Ben enorm fan van Vtech. Jarenlang plezier.
  Doe heel graag mee voor mijn dochtertjes en gastkindjes. Weet zeker dat het dierenhotel heel veel speelplezier zal gaan opleveren.
  Volg je op YouTube, Instagram en op Facebook.
  Groetjes Alyt en alle (gast)kindjes .

 • Wauw! Van harte gefeliciteerd! En deze te gekke giveaway komt soort van uit de hemel vallen als ik deze win! Mijn dochtertje Fenna wordt 24 maart 1 jaar En omdat zij de liefste is en ik iets van Vtech zoef zoef op haar verlanglijstje heb staan, komt dit echt heel erg gelegen! Hoe te gek zou het zijn als ik deze gave set aan haar cadeau kan doen zodat ze er ook nog echt heel lang speel plezier van heeft! Mega enthousiast en ik volg je overal (YouTube, instagram en Facebook)
  Nu heel hard die Fingers crossen om dit voor haar verjaardag te mogen winnen!

 • Mijn zoontje is gek op speelgoed met geluiden, hij heeft dan ook veel speelgoed van vtech. Speelgoed dat aantrekkelijk is en tegen een stootje kan. De piano, de autosleutels, de draaitol in thema onderwater en vince het vliegtuig… alles wordt “grijs gedraaid”. Bij de opvang speelt olivier graag met de boerderij met de diertjes en hun geluiden. Dit dierenhotel zou dus ideaal zijn. Ik volg je via facebook. En deel je bericht openbaar.

 • Ik doe graag mee met deze actie! Mijn kleine man is gek op dieren! Ik volg je op fb en You tube. Leuke verhalen en filmpje! Mirthe is ongeveer even oud als mijn zoon dus leuk om te lezen hoe zij zich ontwikkelt en te zien dat mijn zoon vaak dezelfde stapjes door maakt 🙂

 • Oh, Simone! Dit zou mijn dochter Femke helemaal te gek vinden. Nu haar zusje geboren is komen er veel cadeautjes binnen die niet voor haar zijn, dit zou een grote verrassing zijn! X, Anna

 • Ik doe graag mee voor de verjaardag van ons nichtje Tess en volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Ik vind dit er zo leuk uitzien, we hebben alleen nog niks van zoef zoef of toet toet. Misschien komt daar nu verandering in 😉 wij doen in ieder geval heel graag mee! Ik volg je via Facebook, instagram en YouTube!

 • Superleuk zeg! Ik doe graag mee voor mn prinsesje papaas trots! Wat zou ze hier gelukkig van worden! Naar al het klussen in het nieuwe huis ! Ik volg je hier en op ig

 • Ik volg je, mijn zoontje is helemaal weg van vtech en op de kat van z’n oom. Papa en mama moeten er niks van weten maar door Djaiden wordt je wel verwend!!

 • We volgen ze allemaal! 🙂
  Wat een super gaaf ding. Onze zoon heeft er al verschillende keren bij gestaan in de winkel “Mama mooiii” “Mama poesje kijk” “Barry” (Onze kat heeft Barry)

  Aangezien hij over een aantal nachten jarig is en daarna grote broer gaat worden zou dat wel een leuk extraatje zijn. Omdat hij het zo goed doet!

  Dus.. fingers crossed!

  En gefeliciteeeeeerd natuurlijk!!

 • Hoi, ik volg je overal en voor onze kleine meid die over 2 maanden alweer 1 jaar word willen wij graag dit dierenhotel winnen. Zo heeft ze der eigen kat en hoeft ze onze 2 katten niet meer te plagen

 • Wat leuk! Ik volg je nu op alle kanalen. Ik doe graag mee om het hotel te winnen. Zou mijn meisje geweldig vinden als groot fan van zoef zoef dieren.

 • Wat een leuke actie! Mijn zoontje is volgende week jarig en zou ik hier dus heel blij kunnen mee maken. Ik volg je via Facebook en Instagram en hoop zo mijn kansen te verhogen. Groeten en veel succes nog!

 • Hi Simone!
  Wat een leuke blog 🙂
  Ik volg je nu op Instagram zowel zakelijk ( Zo Chic!) als privé en op Facebook… Youtube doe ik helaas niks mee..
  Deze set zou fantastisch zijn voor mijn mini’s van 1 en 4,5 🙂

  Liefs,
  Pascalle

 • Wat supergaaf zeg. Hier zal Dex zo blij mee zijn en zijn pasgeboren broertje ook. Ik volg je uiteraard overal. Groetjes

 • Ha Simone, ik doe heel graag mee voor onze zoon Melle van 14 maanden.
  Helemaal gek van de Toet Toet Auto’s en sinds dit weekend via oom en tante in het bezit van een Zoef Zoef dieren Speeltuin.
  En stiekem ook heel erg voor zijn papa, omdat hij de liefste is en veel voor Melle zorgt, zodat mama lekker kan werken 🙂
  (Ik volg je op alle kanalen inmiddels)

 • Ik zie dat ik hier nog geen reactie heb geplaatst. Sjah wat kan ik zeggen… supergaaf deze prijs! Het lijkt wel sinterklaas 🙂 Ik denk dat ieder kindje hier blij van wordt!
  Ik volg je via Facebook en YouTube.

 • Wij volgen je overal! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn dochter Liz! Zij is helemaal gek van dieren !!
  Groetjes Samantha

 • Ja wij doen mee, op alle kanalen zijn we nu volgend. We zouden heel graag willen winnen, aangezien onze kleine meid over 2 maandjes alweer een jaar oud is!! Zou een top verjaardagscadeau zijn voor haar, ze is dol op diertjes.

 • Leuk om te winnen voor onze kleine meid , die gek is van zoef zoef dieren en 5april 1 jaar wordt! Ik volg je op je YouTube kanaal en Facebook!

 • Ik volg je overal.
  Zou het super graag willen winnen voor onze tweeling die 1 april 1 jaar word!!

 • Proficiat! En bedankt voor deze leuke winactie. Natuurlijk willen wij graag winnen. Ik volg je op facebook, Instagram en YouTube! Fingers crossed

 • Hoihoi Simone. Ik volg je met veel plezier op facebook, instagram en op youtube!! Proficiat met je tweejarig bestaan! Ik zou dit dierenhotel erg graag winnen voor mijn zoontje Ties van 1jaar. Hij is helemaal gek van de diertjes… wij duimen 🙂
  Groetjes Ties en Tineke

 • Dit is een leuk hotel, met name die kat, hahaha!
  Ik doe mee en heb een abonnement op jouw YouTube-kanaal. Ook volg ik je op Instagram en Facebook.

 • Zou geweldig zijn voor de kinderen en vooral de jongste wat die is gek op poezen. Ze hoeft er maar een te zien en zegt gelijk mauw. Dat was 1 van haar eerste woordjes

 • Hallo Simone, Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum. Ik volg je op het YouTube-kanaal, Facebook en Instagram. Mijn mooie mannetje Julian zou dit dierenhotel helemaal geweldig vinden!

 • Ik doe heel graag mee met deze gave winactie! Onze dochter van bijna 1,5 jaar is gek op de zoef zoef dieren. Ze heeft al een paar en speelt er zo graag mee, dus zou het geweldig vinden om dit super leuke dierenhotel te winnen voor nog meer spelplezier. Volg je op Facebook en Instagram en heb me geabonneerd op het YouTube kanaal.

 • Ik doe graag mee en ga je nu volgen op fb en op youtube

  Ik heb een dochtertje van 2,5 jaar en een van 6 maanden.

 • Ik volg je op YouTube Instagram en Facebook
  Ook heb ik je Facebook pagina gedeeld
  En nu gaan we duimen draaien speciaal voor mijn lieve zoontje van 2 jaar ❤

 • Hoi Simone,

  Ik volg je op alle kanalen. Leuke website heb je! Wij winnen natuurlijk graag. En met wij bedoel ik mijn 18 maanden oude dochtertje. Ze is dol op Zoef Zoef!

  Groetjes,
  Manon

 • Ik ben aan het vechten met YouTube…heb er ooit al eens eerder een gevecht mee gehad om me ergens op te abonneren maar toen lukte het ook niet..
  De andere twee zijn al gelukt.

 • Gefeliciteerd!
  Super leuke actie. 🙂
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
  Ik volg je via YouTube, Facebook, en Instagram.

 • hoi

  ten eerste gefeliciteerd op naar nog meer jaren!
  doe graag mee om te winnen! zou super gaaf zijn voor mijn meisjes!
  volgende je op YouTube en fb…
  we zullen duimen en hopen op een mailtje!!!

  groetjes Marloes

 • Hallo Simone, Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van papaisdeliefste.com! Super leuk om je te volgen op Facebook. .YouTube en Instagram en Twitter doe ik helaas niet aan dus hoop dat via Facebook voldoende is om een kans te maken op deze te gekke prijs! Onze kleine man wordt zaterdag al weer 2 en is gek op diertjes dus hoe leuk zou het zijn als hij met de Zoefzoef dieren mag gaan spelen :-).

 • Hoi ik heb je gedeeld op fb en kijk vaak je vlogs leuk om te zien. Heb geen abonnement van you tube helaas geen idee hoe dat moetwil wel graag mee doen voor me dochter want die is bijna 2 en vind zoef zoef geweldig

 • Ik volg je op YouTube en Facebook. Mijn dochter Saar van net 1 jaar zou dit geweldig vinden. Kan ze samen met haar vriendinnetjes spelen..

 • Mijn kleine dierenvriend Teun doet ook heel graag mee! Super leuk speelgoed van vtech…Volg je op alle kanalen Instagramnaam is Solisme.

 • Hoi ik zag de winactie via vtech op fb ik ga je overal volgen! Hoop dat ik hem win voor onze lieve Melle muis!! Groetjes

 • Wat ontzettend leuk Gefeliciteerd! Ik volg je op YouTube, FB en Instagram. En het lijkt me zo ontzettend leuk om dit als cadeau aan m’n zoontje te geven de bijna 1 wordt !

 • Hiii

  Ohh wat een leuke winactie !! Mijn zoontje van 2.5 jaar wordt binnenkort geopereerd dus dan zal dit een geweldig kado voor hem zijn !! Ik volg je op Facebook, instagram en uiteraard YouTube;)

  Groetjes laura

 • Op alle kanalen fb, instagram & youtube ons meisje is helemaal gek van der zoefzoef diertjes en deze ontbreekt nog!

 • Hoi! Mijn zoontje is dol op Zoef Zoef dieren! Ik volg je op Instagram, Facebook en Youtube!

 • Ik doe graag mee met deze win actie, het lijkt me erg leuk om mijn princesje hier mee te verblijden. Ik volg op youtube en facebook

 • Ik doe graag mee en volg je op alle kanalen! Super leuke winactie voor mijn zoontje van 1,5 en zijn aanstaande broertje of zusje. Ook hun grote zus van 7 jaar speelt vast gezellig samen mee!

 • Ik volg je op alledrie de kanalen! Dit lijkt me een geweldig cadeau voor mijn neefje, die in mei 1 wordt 🙂

 • Ik doe graag mee voor onze zoon Thomas. Ik volg je op Facebook en Instagram en heb me Geabonneerd op je YouTube kanaal

 • Ah wat cool! Ik volg je overal 🙂 En hoe gaaf zou het zijn, ik ben op 5 maart jarig <3 Zit nu alleen even in de lappenmand omdat alle 4 mijn verstandskiezen gisteren zijn verwijderd haha. Maar ons zoontje zou heel blij worden van de Zoef Zoef dieren, hij heeft een aantal Toet Toet auto's maar is ook echt gek op dieren dus dit is de perfecte combinatie!

 • Wat ontzettend gaaf!! Van harte gefeliciteerd! Ik volg je op alle 3 de kanalen. Ik doe graag mee, zodat ons dochtertje (en mama stiekem ook) hiermee kan spelen. En wellicht leidt het haar iets af van haar zorgen. Papa is een tijd geleden erg ziek geweest en moest deze week voor controle naar het zkh. Ze moest toen heel erg huilen omdat ze bang was dat hij weer ziek was. Vond ik wel heel moeilijk en zielig. Maar gelukkig hebben we haar gerust kunnen stellen

 • Hoi ik volg je op elk kanaal graag wil ik meedoen voor mijn dochtertjes die zot zijn van de zoef zoef dieren. Daar ik een alleenstaande Papa ben zou het nog fijner zijn het te winnen. Grts

 • Hoi! Ik volg je op insta, Fb en YouTube ☺. Altijd leuk!
  We zouden dit graag winnen voor ons zoontje. Hij wordt dinsdag een jaar. Hij is helemaal dol op dieren, helemaal poezen en honden. De hond hebben we al gekocht voor zijn verjaardag. De kat zou het compleet maken (voorlopig;-))

 • Super leuk voor ons kleine dierenvriendinnetje die helemaal wild is van haar eigen katten thuis en 1 van haar 1e woordjes is “aai poe ”

 • Hooi hooi!!! Heezen graag!!! En volg je zeker weten! Zou echt leuk zijn. !
  Vandaag haar papa jarig en volgende week is de oudste dochter zelf jarig ! Hoe tof kado zou dit zijn!

 • YouTube en Facebook. Gaaf speelgoed. Zoontje is bijna jarig en ons katje heet ook Kyra

 • Hallo, leuk voor mijn dochtertje die 26 03 jarig is. Ik doe mee. Youtube en instagram hebben we helaas niet wel Facebook..

 • Ik volg inmiddels ook overal! Pippa zou het Dierenhotel graag winnen voor bij haar Patty Panda ❤

  Enneh… gefeliciteerd!

 • Super leuk voor ons kleine dierenvriendinnetje die helemaal wild is van haar eigen katten en 1 van haar 1e woordjes is “aai poe ”
  En we volgen je op alle kanalen!

 • Hallo Simona,

  Mijn mama volgt U op facebook en instragram. En laat die nu net “Kyra” heten. Is dat niet grappig?

  Ik zou de boomhut willen winnen omdat ik er dan bij oma lekker mee kan spelen. Daar heb ik nog meer “zoef zoef diertjes”.

 • Leuk! Volg je via Instagram en op je Youtubekanaal! En zo’n dierenhotel komt hier heel goed van pas: onze dochter is gek op dieren. Wij denken dan ook dat zi’n dierenhotel runnen, haar op het lijf geschreven is!

 • Wat leuk!! Uiteraard doen we mee! En als we het doen doen we het goed! Op alle kanalen geliked! ben benieuwd!

 • Hoi Simone ik zou dit zoef dierenhotel super graag willen winnen voor mijne lieve schoonmoeder haar zoontje. Na alle pech die het jonge jongetje gehad heeft, verdiend hij zo een mooi dierenhotel zeker wel. Heb op alle kanalen geabonneerd en hoop het prachtige dierenhotel te winnen

  Groetjes danielle

 • Hoi Simone,
  Ik volg je op instagram en Facebook! De actie zo te gek is!
  Ons zoontje van 1jaar zo gek is op de toet toet auto’s en een diertje van de zoef zoef dieren heeft! . Zou te gek zijn dit voor hem te winnen!

 • Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje ! Hij is helemaal gek van toet toet en zoef zoef, en ook van dieren dus dit zou hij geweldig vinden

 • Hoi Simone, ik volg je op alle 3 de kanalen. Wat een leuke winactie en doe graag mee voor mijn dochtertje van net 1, die gek is op haar zoef zoef diertjes.

 • Wat leuk om je te volgen! Ik volg je op YouTube, Facebook en instagram! Ben benieuwd naar je blogs! Succes!

 • Ja ik doe graag Mee.
  Voor ons zoontje Sem.
  Helaas kan ik je alleen op YouTube en Instagram volgen.
  Hier hebben we geen Facebook.

 • Hallo, ik doe mee via Facebook en YouTube. Zou fijn zijn om dit te winnen voor ons zoontje Lucas die 1 jaar wordt in mei. Grtjs!

 • Speciaal voor deze superactie gezorgd dat ik je volg op facebook, Instagram en youtube. Onze zoon heeft sinds kort een therapiehond en hoe leuk zou het zijn als hij ook in z’n fantasiespel met dieren kan spelen. Zeker als aanvulling op z’n toet toet baan. En wie weet maakt het zo nog makkelijker om de taken van therapie te volbrengen

 • Hallo, superleuke wedstrijd en hoera voor 2de verjaardag van je blog! Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn meisje die een grote dierenvriend is. Ik volg je nu op YouTube, Instagram en Facebook. Ben blij dat ik je blog nu heb ontdekt via Vtech speelgoed! Groetjes

 • Eerst gefeliciteerd! En hopelijk nog wat mooie jaren erbij! Wat een leuke winacties heb je. Mijn zoontje is gek op dieren, als hij een dier ziet lopen dan gaat hij er het liefst op af en als we in de auto zitten roept hij vaak. En de zoef zoef dieren icm de toettoet vindt hij erg leuk. Maar we hebben alleen nog maar losse diertjes dus het hotel zou een super aanvulling zijn.

 • Wat een prachtige prijs! Je kleine blij maken met zoefzoef
  Hier volgen we trouw via facebook en Instagram.
  Mijn kleine meid is nu bijna een half jaar en wat zou dit een mooie verrassing zijn voor der. Super gaaf

 • Hoi Simone. Ook ik wil graag mee doen aan de leuke actie! Ik volg je op fb want twitter heb ik niet. Jullie hebben zo’n mooie dingen van V-tech! Nu hopen op wat geluk!

 • Wij doen graag mee! Ik volg je op facebook, instagram en ben geabonneerd op je youtubekanaal

 • Ik volg je op Facebook en heb ook daar de actie geliked en gereageerd. Een kans om zo’n fantastische prijs te winnen, kan ik niet laten liggen. Ons dochtertje zou heel blij zijn met dit dierenhotel!

 • Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Wij volgen jullie op youtube, facebook en instagram! Ook wij zijn gek op zoef zoef dieren (en echte dieren! 😀 ). We hebben de serie bijna compleet! Op dit leuke dierenhotel na! Mijn zoontje zou het ontzettend leuk vinden!
  Groetjes Dominique en Mike

 • Oohh dit zou mijn kleine schat zoo geweldig vinden. Hij begint sinds kort heel snel woordjes bij te leren en Poes is toch een van zn favoriete woordjes! 🙂 Ik heb me geabonneerd op jou youtube kanaal en op facebook! 🙂 Instagram heb ik niet ^^

 • Hallo simone. Ik volg je op alle kanalen. Zou leuk zijn voor onze grote zoef zoef liefhebber. Mijn dochter 1,5 speelt er graag mee.

 • Wat een leuke blog en acties, ik kende je nog niet maar nu wel, ga je samen met mijn zoontjes volgen op Facebook en Insta en zijn nu al fan. En we doen ook graag mee om te winnen. En gefeliciteerd met je tweejarig jubileum, ik heb geloof ik wat leuks gemist

 • Ik volg je op Facebook en YouTube!
  Mijn zoontje is gek op zoef zoef dieren. Wij hebben boerderij, boom,toet toet auto’s met garage en racebaan en nog veel meer maar dierenhotel helaas nog niet.

 • Van harte gefeliciteerd met je 2jarig bestaan! en wat superleuk dat je dit met je volgers wil vieren! ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje Noa. Sinds kort kennen we toet toet en zoef zoef en ze speelt er urenlang mee, zo leuk! Hiermee zou ze helemaal in de wolken zijn! Ik volg je op facebook en instagram.

 • Hoi volg je op facebook en youtube!
  Zou super leuk zijn om het zoef zoef dierenhotel te winnen voor mn zoontje!

 • Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee voor dit gave dierenhotel! Super leuk voor bij ons Zoef zoef hondenhok! Ik volg je op bovengenoemde kanalen

 • Facebook en instagram.
  Met 2 kindjes van 1 en 2 jaar worden zou te gek speelgoed zijn om te leren en te ontdekken! Ze zijn zo op reis in huis thuis front dat zoef zoef dieren daar behoorlijk bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing zal geven.
  Wát zal ik als ouder de glimlachtjes willen zien na zware verhuizing moet dit de grootste verassing zijn. Wat zo in de smaak zal vallen! v-tech

 • hoi, ik volg je op facebook en youtube. Wij zijn ook helemaal gek van de diertjes hier, we hebben er al een paar maar het dierenhotel onbreekt nog.

 • Hallo!
  Ik volg je overal en doe graag mee voor mijn lieve dochtertje Emma. Ze wordt in april 2 jaar en het zou een mooi cadeau voor haar zijn.
  Helemaal nu haar papa en mama niet meer samen zijn en dit een hele verandering voor haar is..

 • Volg je via fb en Instagram leuk kanaal en een mooi gebaar dit cadeau zou hier alleszins super welkom zijn de collectie hier is al zo groot maar deze ontbreekt nog en zou leuk zijn voor zijn eerste verjaardag

 • Zooooo wij doen exht mee! Inmiddels zwanger van 2e zoon dus zoef zoef en toet toet kunnen wij wel gebruiken voor uren speel plezier ! We doen mee op insta, Facebook en we volgen jet YouTube kanaal! Leuk leuk leuk!!!
  Groetjes mama Marjolein !

 • Ik volg je overal en doe natuurlijk mee voor mijn zoon Thomas die gek is van dieren! Daarnaast zou dit natuurlijk een extra leuk kado zijn voor zijn 3e verjaardag!

 • Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan, hier zijn we ook gek op zoef zoef dieren mijn twee dochters van bija 2 en bijna 3 jaar spelen er dagelijks mee. Kyra de kat zou een leuke toevoeging zijn aan onze 15 andere dieren en ze lijkt op onze huiskat zoe waar onze jongste dochter het liefst de hele dag mee wil knuffelen. Ok ga hard duimen

 • Wat een gave prijs! Onze jongens zijn al net wat te groot, maar onze neefjes van 3 & 1 nog lang niet!!

 • Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan, hier zijn we ook gek op zoef zoef dieren mijn twee dochters van bija 2 en bijna 3 jaar spelen er dagelijks mee. Kyra de kat zou een leuke toevoeging zijn aan onze 15 andere dieren en ze lijkt op onze huiskat zoe waar onze jongste dochter het liefst de hele dag mee wil knuffelen. Ok ga hard duimen

  Ik volg je via facebook

 • Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan, hier zijn we ook gek op zoef zoef dieren mijn twee dochters van bija 2 en bijna 3 jaar spelen er dagelijks mee. Kyra de kat zou een leuke toevoeging zijn aan onze 15 andere dieren in het dierenhotel en kyra de kat lijkt op onze huiskat zoe waar onze jongste dochter het liefst de hele dag mee wil knuffelen. Ok ga hard duimen

  Ik volg je via

  Excusses voor het drie x plaatsen

 • Jaaaa, met plezier volg ik alledrie de opties! Wat leuk en ik doe graag mee voor de V-tech Zoef Zoef Dierenhotel voor mijn zoontje van 2 (en stiekem die van 5 ook nog)

 • Leuk voor mijn dochter. Onze kat heet ook Kyra maar is een beetje bang voor mijn dochter. Mochten we winnen dan heeft ze haar eigen Kyra!
  Ik volg op fb en Instagram

 • Hallo, ik volg je op alle kanalen… super!! Ik zou dit heel graag winnen voor mijn dochtertje van 1,5 haar set aan te vullen. Ze is hier helemaal gek van
  Toi toi toi

 • Wat een super leuk ding! Ik volg jou op alle kanalen! Hoop mijn nichtje hiermee te kunnen verrassen.

 • Heej, ik doe schaamteloos met verschillende van je winacties mee. Je hebt ook zulke leuke acties! Ik hoor iedereen enthousiast over deze diertjes. Dit hotel lijkt me een hele mooie start! Ik volg je op alle kanalen.

 • Wauw! Ik zou dit zó graag willen winnen voor mijn gastkindjes als gastouder!! Mijn gastkindjes zullen hier helemaal enthousiast van worden!! Volg je op installeren & fB!

 • Hey, had vorige keer nogal snel gereageerd op deze win actie die ik had gezien omdat ik v tech volg op fb. Maar heb nu eens rustig je fb pagina en je instagram bekeken. Echt super leuk en herkenbaar vooral!! Ik heb zelf drie kindjes van 6,4 en 7maanden! Fijn weekend nog!
  Groetjes

 • Hoi Simone,
  Van harte gefeliciteerd met je tweejarig blog bestaan!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is dol op de diertjes van Vtech, dus het dierenhotel is zeer gewenst.
  Groetjes,
  Saskia
  Ps: ik volg je op FaceBook.

 • Gefeliciteerd met deze mijpaal!
  Leuke winactie, ik doe graag mee voor onze meid van 1,5:) ik volg je op instagram en youtube

 • Hieperdepiep hoeraaaa, gefeliciteerd met deze mijlpaal van 2jaar

  Wat een feest wat een feest, Zo’n feest is het in tijden niet geweest
  Onze dochter van 3 heeft ineens het naar het potje gaan onder de knie
  Ik heb haar belooft een mooi kado te geven
  En eerlijk is eerlijk hiermee zal ze zeker plezier gaan beleven!
  Met haar kleine broertje erbij, dat maakt ons reuze blij!
  Een dierenhotel van onze dromen, hopelijk mag het hierheen komen

  Ik volg je op youtube: Marjolijn Suk
  Op instagram marjolijns
  En op facebook Marjolijn Yara

  Natuurlijk gaan wij heel heel heeeeeeeel hard duimen

  Bedankt voor deze kans, super leuk en lief!

  Liefs Marjolijn en Yara en Jidde

 • Wat een leuke actie! Wij doen graag mee … en volgen je op facebook, Instagram en you tube!

 • Ik doe op de valreep nog heel graag mee! Ik volg je nu net op instagram, je site ziet er super leuk uit! Ga morgen even verder kijken en je filmpjes bekijken!

 • Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn zoon van net twee jaar oud. Hij is gek op dieren en dit mooie speelgoed zal vast in de smaak vallen!

  Ik volg je op alle kanalen.

 • Wat is deze gaaf zeg! Mijn zoon heeft voor zijn eerste verjaardag de Toettoet garage gekregen en daarna nog heel wat uitbreidingen en autootjes. Er is zooooo veel mee gespeeld. Voor mijn dochters eerste verjaardag staat het Zoefzoef dierenhotel dus bovenaan de verlanglijst. Hoe geweldig zou het zijn om hem te winnen.
  Ik doe heel, heel, heel graag mee
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal (maar dan met mijn G-mailaccount)

 • Wat een geweldig cadeau! Ik heb je alleen op Facebook geliked, want de andere heb ik niet. Heb er wel voor gezorgd dat mijn zusje alle drie de kanalen geliked en gevolgd en geabonneerd is, en ook zij zou deze set voor mijn jongetjes willen winnen! Dus extra dubbel kans hihi? Wij duimen!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: