Winactie | De schattigste haarspeldjes ooit! (GESLOTEN)

Onlangs ontdekte ik op instagram een hele leuke webshop voor leuke haaraccessoires: Lotjes Lokjes. Hele originele haarspeldjes en elastiekjes, maar ook haarbandjes en alles voor een hele schappelijke prijs ook.

Ik  vond er onder andere deze haarspeldjes en elastiekjes met leuke wolkjes erop. En als je mij al even volgt dat weet je dat ik gek ben van alles met blije wolkjes erop.

Stilstaan is moeilijk voor een dreumes. Mirthe speelt kiekeboe tijdens het fotograferen van het elastiekje, en ik heb moeite om hem er goed op te krijgen.

Daar is ze weer!

Omdat ik ze zo leuk vond en zo enthousiast was over de spulletjes, mag ik jullie nu ook verblijden met een set accessoires. Een leuk setje haarspeldjes en elastiekjes.

De  prijs: Een setje van twee speldjes, met het wolkje erop. En een elastiekjes met het wolkje erop. Dezelfde als die je hierboven op de foto ziet dus!

Zin om mee te doen? Laat dan hieronder een reactie achter! Dat is alles wat je hoeft te doen. Vergeet niet dat je een geldig emailadres moet invullen, voor mij om contact met je op te kunnen nemen. Het is geen vereiste natuurlijk, maar ik zou het leuk vinden als je me volgt op Facebook of YouTube!

De actie loopt tot en met donderdag 12 januari. Vrijdag 13 januari ontvangt de winnaar van mij bericht! Dus voor iemand is vrijdag de 13e in ieder geval géén ongeluksdag 😉 Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Oh en vergeet niet even een kijkje te nemen bij Lotjes Lokjes, echt de moeite waard!

Simone

33 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Hier doe ik natuurlijk aan mee! Het haar van ons meisje begint steeds wat meer te groeien en ook de krullen komen meer tevoorschijn. Voor een elastiek is haar haar nog te kort, maar de speldjes komen zeker van pas! En die wolkjes vind ik geweldig!

 • Ow wat gaaf
  Dat zou bij onze dochter Mara super zijn . ( hier nog een mama die gek is op vrolijke wolkjes )

 • die zijn leuk! Daar zou ons meisjesmeisje (en mama natuurlijk ook) heel blij van worden. ik waag dus graag n kansje.

 • Heel erg leuk! Izzy is nu 14 maanden en wij proberen elke dag iets leuks te doen met haar haren. Je kan niet genoeg hebben, haha. Kortom, wij doen heel graag mee

 • Oh zo leuk! Mare is net een speldje verloren dus ik mag weer op zoek naar nieuwe! Maar dan wacht ik even de 13e af 🙂

 • Super leuk voor mijn lieve ‘onweers’wolkje (op dit moment te moe etc!) dus doe heel graag mee! Want achter de donderwolk schijnt de zon!

 • Wat een leuke haarclipjes ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze houdt niet van haarbandjes maar wel van clipjes dus ze zouden van pas komen want clipjes zijn vaak kwijt of liggen overal door het huis dat je ze vaak niet vind

 • Wat super schattig Ik doe ook heel graag mee voor mijn meisje! Uiteraard volg ik je op Facebook

 • Met twee enthousiaste meisjes in huis die verzot zijn om speldjes uit te zoeken die bij hun outfit’je passen, doe ik met veel plezier mee!!!

 • Wat een leuke actie. Hoop dat onze meid al snel een bos haar krijgt. Vind dat ze er zo veel leuks hebben kan niet wachten om van alles voor d’r te kopen 🙂

 • Wat zijn ze leuk! Heb ook de kinderkamer in wolkjes thema. Manlief heeft zelf lampjes gemaakt, en bij de bekende zweedse warenhuishuis keten hebben ze een leuke dekbedset. (Tip!)
  Mijn baby wordt al groot, haartjes groeien dus kijk al uit naar het speldjes moment. Ik doe graag mee aan de actie!

 • Leuk!! Ik ben spontaan verliefd! Wat schattig! Ik doe graag mee voor mijn meisje. Ik volg je overal 😉

 • Oooooh, wat zijn ze leuk! Ik zou heel graag willen winnen voor mijn kleine meid, die toevallig Lotte heet en al mooie lange lokken heeft 🙂

 • Wat schattig en wat staat het haar goed!! Ik doe graag mee voor het meisje dat we eind deze maand mogen verwachten 🙂 Haar grote broer had al meteen heel veel haar bij de geboorte en dat verwacht ik nu stiekem weer een beetje hihi..

 • Super schattig, als je naar die vrolijke wolkjes kijkt word je gelijk blij! 😀
  Mijn meiden zullen deze mooie speldjes en het elastiekje vast heel mooi vinden!

 • Aaaah sorry! Laatste dag! Hoop dat ik toch nog kans kan maken 🙂 ik heb geen youtube kanaal maar volg je video’s wel! Ook geen Facebook account.
  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje die een geweldig mooie bos krullen krijgt. Meisje zal de dezelfde leeftijd hebben als die van jou 🙂 Groetjes!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: