Winactie! Over de 1000 abonnees op YouTube

Omdat ik de 1000 abonnees passeerde ben ik deze super leuke winactie gaan organiseren. Inmiddels zijn er al weer heel wat volgers bijgekomen, dus dat is helemaal te gek! Ik wil graag iets terug doen om jullie te bedanken voor de support!

Ik zou het leuk vinden als je meedoet. Meedoen kan door je te abonneren op mijn YouTube kanaal en in een reactie onder de video te laten weten dat je meedoet. Doe dit vóór vrijdag 27 oktober 18:00. Zondag de 29ste maak ik in de weekvlog de winnaar bekend! Veel plezier en succes met meedoen 🙂

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: