Wolkjeskamer

Ik word zo blij van wolkjes! Onze kinderkamer heeft dan ook een wokjesthema meegekregen en is daarmee een heuse wolkenkamer geworden.

Wolkjes op de babykamer

Thijs heeft zelf wolkjes gemaakt voor aan de muur. Het zijn grote witte houten wolken, gemaakt van hout (mdf), met een lampje erachter dat verschillende kleuren licht kan geven. En er zit een plankje op, waar we de leuke door mijn oma zelf gehaakte knuffeltjes op hebben gezet. In eerste instantie was het de bedoeling de wolkjes op de hemelsblauwe muur in de kamer te hangen, maar hier staat dWolkenlampe commode al tegenaan. En daar hangt natuurlijk het bijpassende plankje boven, waardoor er op die muur niet veel plek overbleef. Maar eigenlijk komen de wolkjes wel leuk uit op de witte muur, vooral omdat de lampjes erachter kleur geven.

Wolken accessoires

2015-02-25 08.05.20Daarnaast heb ik een leuk dekentje met wolkjes erop en heb ik kaartjes ingelijst die ook goed passen bij dit thema. En ook de grote witte plafondlamp met wokjes erop van de Ikea ontbreekt niet in onze babykamer.

Er staan nog een aantal wolkenspulletjes op mijn verlanglijstje, zoals:

– Deze leuke wolkjes-opbergdozen.

– Deze hippe roze wolkjes-slaapzak.

– De superleuke ‘blije-wolkjes-slinger’ van blije-wolkjes.nl. Die hele webshop is te gek trouwens. Best prijzig zo’n slinger, maar het is wel een handgemaakt en super schattig ding! – webshop bestaat niet meer –

Laat onze roze wolk maar snel komen (of, nee blijf maar lekker zitten tot je er helemaal klaar voor bent!) want wij zijn er klaar voor! De kamer is helemaal af.

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: