Yoga met Mirthe & einde borstvoeding?| VLOG #114

De laatste beetjes borstvoeding en gezellig samen met mijn dochter op de yogamat! Én een gevalletje ‘koken met Simone’ 😉 Kijk je mee naar de weekvlog van deze week?

Abonneer je hier gratis op mijn YouTube kanaal.

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik vind Google Home meestal wel handig (intussen). Muziek aanzetten tijdens het koken met vieze handen, enz. Maar ook herkenbaar dat-ie iets heel anders doet dan je vraagt…
    Het koken was ook heel herkenbaar. Daarom probeer ik tegenwoordig na het werk eten te maken wat al (voor een deel) klaar is, bijv saus met groente en vlees opwarmen en pasta koken. En peuterpeuter rauwkost laten eten als ik kook.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: