Shoplog | Sale bij Z8!

Zoals jullie vast inmiddels wel weten ben ik groot fan van de kleertjes van Z8. Dit bericht is niet gesponsord, ik ben gewoon echt gek op dat merk. Het zijn zo’n leuke vrolijke en mooie kleertjes. Leuke kleuren, mooie printjes en schattige details ook altijd. En nu is de zomerkleding dus in de sale. 50% korting!

Het grote nadeel van kleertjes van Z8: de prijs. Ik vind 43 euro voor een vestje duur. Heel duur. Zeker voor babykleding. Ook al is het nog zo mooi. Maar goed, dat is mijn mening. Als mijn portemonnee dubbel zo dik was geweest, had ik het misschien wel meteen gekocht toen de collectie uit kwam, dat weet ik niet. Maar nu wacht ik lekker tot de sale. Dan bestaat de kans natuurlijk dat sommige items zijn uitverkocht in de maat die je zoekt, maar ja, dat is de gok die je neemt.

Nu was het dus zo ver, de 50% korting sale is sinds vorige week van start. Dus ik ging los. Ik laat je zien wat ik heb aangeschaft voor Mirthe.

Z8-Jurkje-Brooke

Om te beginnen kocht ik dit leuke jurkje ‘Brooke’ (alle Z8 kledingstukken hebben een naam). De onderkant, het rokje, is donkerblauw. En van boven is het feloranje/roze net hoe je het wilt noemen, met wit gestreept. Bij de hals zit nog een leuke strik en de mouwtjes zijn net een stukje omgeslagen. Vrij simpel, maar erg leuk. Leuk in combinatie met de donkerblauwe of de feloranje/roze legging. Overigens: Z8 zelf noemt de feloranje/roze kleur ‘neon coral’ lees ik.

Z8-Jurkje-Cassie

Dan dit leuke jurkje met een tule rok die uit meerdere lagen bestaat. De kleur is heel donkerblauw. De bovenkant is wit met zwarte hartjes erop (of is het nou ook heel donkerblauw? het neigt naar zwart in ieder geval). Een van de hartjes heeft een ‘neon coral’ stiksel erover heen, waardoor het jurkje weer super leuk combineert met de andere items uit de collectie, zoals de legging en een mooi vestje.

Z8 Vestje Madelon

En over het mooie vestje gesproken. Die kocht ik ook. Door dit vestje erbij te kopen zijn de jukjes met korte mouwen van het najaar prima door te dragen. Het vestje is licht roze met neon coral hartjes erop. Het vestje heet ‘Madelon’, vandaar ook de grote print van een letter M voorop, denk ik. Maar ik vind hem voor Mirthe dus ook zeker erg leuk!

Z8-Jurkje-Charlize

En dan, last but not least: nog een leuk jurkje met lange mouwen, in dezelfde print als het vestje. Ook deze is leuk te combineren met de leggings.

Ik ben weer goed geslaagd zoals je ziet! Wat vind jij van Z8? Heb je ook iets leuks gescoord in de uitverkoop?

Simone

10 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: