Zeeman shoplogje

Onlangs ben ik even bij de Zeeman binnengelopen. Ik moet zeggen dat ik vóór ik Mirthe kreeg eigenlijk vrijwel nooit bij Zeeman kwam. Nu dus wel af en toe om tussen de babykleertjes te neuzen. Ik had op internet wat advertenties gezien van leuke shirtjes, dus ik dacht ik zal eens een kijkje nemen. 

Zeeman-Jumpsuit-Watermeloen

Buiten op een rek voor de deur hingen alvast leuke zomerse jumpsuits, die mijn aandacht trokken. Dit is de jumpsuit die ik mee naar huis nam. Het is een dun zomers stofje, lekker om buiten in te spelen straks in de zomer. En het heeft een printje van watermeloenen, wat je momenteel veel ziet en wat ik erg leuk vind. Het broekpakje is wel een maatje 92 (kleiner niet verkrijgbaar), maar ik vond hem er niet heel groot uitzien, dus ik denk dat Mirthe hier van de zomer wel plezier van zal hebben. Hij kostte 4.99. Geen geld, dus ik durfde de gok wel te nemen.

Jurkje-Zeeman-tule-rok

Verder vond ik dit leuke jurkje. Ook deze is er pas vanaf maat 92, maar toch op gegokt dat het best zal passen van de zomer, want ik vond hem zo leuk. Deze is 5.99.

T-shirts-zeeman-konijntje-carrot-cake

Daarnaast vond ik nog deze leuke t-shirts. Deze gaan tot maat 86. Een roze met een konijntje erop dat een worteltaart bakt (superlief!) en een lichtblauwe ook met een konijnenprintje. Deze shirtjes waren maar 2,49 per stuk.

Voor ongeveer 16 euro dus, heb ik 4 leuke kledingstukken gescoord. Ik vind dat je het moet treffen bij Zeeman, ik vind namelijk echt niet alles leuk wat ze hebben aan kleding. Maar dit zag er echt leuk uit dus ik was verkocht 😉

Koop jij wel eens kleding bij Zeeman?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

Cake Smash!
De 37 weken grens | Terugblik naar vorig jaar

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
De 37 weken grens | Terugblik naar vorig jaar

Even terugblikken vandaag hoor. Dat zal ik de komende weken wel meer gaan doen denk ik. Want zo vlak voor...

Sluiten