Zelf HAREN KNIPPEN 🤣 & Persoonlijke update | VIDEO

De kappers hebben hun salons moeten sluiten, maar Thijs zijn haren waren toe aan een knipbeurt. Dus ik besloot mezelf tot kapper te ontpoppen en met een schaar aan de slag te gaan en Thijs zijn haar weer een paar centimetertjes korter te maken.

Waarschuwing: dit is niet per se een hele goede tutorial geworden 😅

En ik deel ook nog een behoorlijk persoonlijke update in deze video. Mocht je hier op reageren of er vragen over hebben, stel ze me dan het liefste via Instagram. Ik open een sticker in mijn stories. Volg me ook daar!

Veel plezier met kijken.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: