Zestig jaar liefde!

Vandaag zijn mijn opa en oma (de ouders van mijn moeder) zestig jaar getrouwd. Ik herhaal zestig jaar! Kun je het je voorstellen? Afgelopen weekend vierden we dat samen met familie.

Mijn opa en oma zijn echt mij grote voorbeeld als het gaat om de liefde. Ze zijn zo ontzettend lief en zo hecht samen. Ik bewonder dat. Ik ben zo dankbaar dat ze samen dit mooie jubileum mogen beleven. 

Afgelopen weekend hebben we een mooi feestje gehad, waar we de liefde hebben gevierd. En het feit dat we mijn opa en oma een mooie familie-fotoshoot cadeau hebben gedaan, die nog plaats moet vinden, hield ons niet tegen om ook op het feest zelf al de nodige plaatjes te maken. En volgens mij hebben we die dag liefde vastgelegd op de gevoelige plaat.

Het weer zat ook zo ontzettend mee die dag. Het was echt een mooi feestje en wat hebben ze dat verdiend! Deze foto’s zijn echt maar een piepklein tipje van de sluier. Ik had 500 foto’s op mijn geheugenkaartje staan, toen ik zaterdagavond thuiskwam. Kostbare foto’s al zeg ik het zelf. Ik kijk nu al zo uit naar de fotoshoot 🙂

Zestig jaar huwelijk, daar kunnen wij op dit moment alleen nog maar van dromen… Wij hebben zelf nu vier jaar op de teller staan.

Ben jij getrouwd? En hoe lang al?

Simone

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: