Zwangerschapsdagboek Maan Amsterdam

Je zwangerschap bijhouden en een zwangerschapsdagboek invullen?

Hoe leuk is het om je zwangerschap vast te leggen? Om alle echofoto’s op één plek te verzamelen en om bij te houden hoe je je voelt en hoe het met jou en de buikbaby gaat. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik dat leuk vind om bij te houden. Want ik doe dat digitaal. Maar, ik doe dat ook in een boek: een zwangerschapsdagboek invullen!

Zwangerschapsdagboek bijhouden

Van het nieuwe merk Maan Amsterdam, het eigen merk van de webshop Mini & Momo, kreeg ik een erg mooi zwangerschapsdagboek toegestuurd. Dus ik wil jullie dat graag even laten zien! Tijdens mijn zwangerschap van Mirthe hield ik ook een zwangerschapsdagboek bij, dus ik vind dat wel een heel erg leuk idee om dat ook voor baby twee weer te doen.

Kijk nou wat een mooie vormgeving dit boek heeft. Wat een leuke kleuren en mooie prints. Die quotes ook die erin staan. Ik vind deze stijl echt heel leuk. Je kunt er je foto’s in kwijt en voldoende tekst. En dan is er ook nog ruimte voor eventuele tekeningen, doodles, notities en wat je maar wilt eigenlijk.

Zo’n quote als deze bijvoorbeeld, van Winnie the Pooh, dat is toch schattig!

Ik ben heel blij met dit mooie zwangerschapsdagboek. Ik vind de indeling fijn, de kleuren leuk. Ja echt een heel leuk invulboek voor tijdens je zwangerschap.

 Je kunt het zwangerschapsdagboek hier vinden op Bol.com, mocht je deze zelf ook willen. Deze versie is een nieuwere versie dan die van mij. De vormgeving is wat veranderd, maar ik moet zeggen dat ik hem nu zeker zo mooi vind, misschien wel nóg stijlvoller. Het lijkt me ook het ideale cadeautje voor een vriendin/zus/dochter die je net heeft verteld dat ze zwanger is bijvoorbeeld. 

Simone

Deze blog bevat een affiliate link.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: