Zwangerschapsdagboek Maan Amsterdam

Hoe leuk is het om je zwangerschap vast te leggen? Om alle echofoto’s op één plek te verzamelen en om bij te houden hoe je je voelt en hoe het met jou en de buikbaby gaat. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik dat leuk vind om bij te houden. Want ik doe dat digitaal. Maar, ik doe dat ook in een boek: een zwangerschapsdagboek!

Zwangerschapsdagboek

Van het nieuwe merk Maan Amsterdam, het eigen merk van de webshop Mini & Momo, kreeg ik een erg mooi zwangerschapsdagboek toegestuurd. Dus ik wil jullie dat graag even laten zien! Tijdens mijn zwangerschap van Mirthe hield ik ook een zwangerschapsdagboek bij, dus ik vind dat wel een heel erg leuk idee om dat ook voor baby twee weer te doen.

Kijk nou wat een mooie vormgeving dit boek heeft. Wat een leuke kleuren en mooie prints. Die quotes ook die erin staan. Ik vind deze stijl echt heel leuk. Je kunt er je foto’s in kwijt en voldoende tekst. En dan is er ook nog ruimte voor eventuele tekeningen, doodles, notities en wat je maar wilt eigenlijk.

Zo’n quote als deze bijvoorbeeld, van Winnie the Pooh, dat is toch schattig!

Zondag in de vlog, een winactie!

En het leuke is, ik heb niet één maar twee exemplaren van het boek gekregen van Maan Amsterdam. Dus als je het leuk vind, kijk dan komende zondag naar de vlog (vanaf 06:00 staat hij online), daarin laat ik ook meer zien van het boek. Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal om de video van zondag niet te missen en om kans te maken op deze leuke prijs. En laat zondag een reactie achter onder de video waarom je zou willen winnen, om mij te laten weten dat je meedoet! 🙂

Mocht je de winactie niet willen afwachten, of blijkt nou over een tijdje dat je niet gewonnen hebt? Je kunt het zwangerschapsdagboek hier ook meteen bestellen natuurlijk. Het lijkt me ook het ideale cadeautje voor een vriendin/zus/dochter die je net heeft verteld dat ze zwanger is bijvoorbeeld.

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: