Zwangerschapsdementie | De leukste anekdotes

Zwangerschapsdementie; of het nou echt bestaat, daar zijn de wetenschappers het nog niet helemaal over eens, zo vertelde Psycholoog Najla mij laatst in een video. Wat wel duidelijk is, is dat er onder zwangere vrouwen wel een gevoel heerst dat je gewoon net even wat verstrooider en vergeetachtiger bent, wanneer er zwangerschapshormonen in het spel zijn. Ik vroeg me af wat jullie ervaringen waren en dus vroeg ik jullie op instagram om anekdotes met mij te delen.

@jillvandermark: “Vanochtend was ik de kaas kwijt… hij lag niet in de koelkast?!” Na een hele zoektocht niet gevonden. Doe ik de broodtrommel open om het brood op te ruimen en wat lag daar? Kaas!

@steefdebree30: “Mijn moeder zegt dat deze zwangerschap mij verandert in een kleptomaan. Een tijdje geleden was ik bij de kringloopwinkel. Ik had wat gebakbordjes in het netje van de buggy gedaan en ben ze helemaal vergeten af te rekenen. Hetzelfde geldt voor een babylips lipbalsem van de drogist. Ik had hem aan een haakje van de buggy gehangen. En ook twee weken geleden bij de Action: Mijn dochter zag een boekje met een konijn. Die mocht ze hebben van mij, dus ze had hem vast. Bij de kassa vergat ik dat Evi hem nog vast had! Dus gebeurde het weer!”

@levenvansimone: “Ik bestelde mijn boodschappen online tijdens mijn zwangerschap. Door alleen even niet op te letten hadden we ineens drie kilo bananen in plaats van drie stuks… oeps!”

@shannon.schilleman: “Ik wist niet meer hoe ik mijn ruitenwisser uit kreeg in de auto. Nadat ik minutenlang aan het staren was, zei mijn man: “Schat, dit hendeltje omhoog, dan gaat ‘ie uit.” Ik voelde me gelijk te dom om verder te gaan met die auto!”

@ikbenkarina: “Ik plande soms dubbele afspraken. En als ik ze dan opnieuw ging plannen dan maakte ik alsnog dubbele afspraken. Uiteindelijk heb ik toch maar een agenda aangeschaft, terwijl ik voor mijn zwangerschap altijd alles uit mijn hoofd wist!”

@zovoeltgeluk: “Ik had de chorizo worst in de koelkast gelaten. Dacht ik… tot ik de volgende dag de was ging doen en ik hem vond in de mand met wasknijpers!”

@luiergeurenmaneschijn: “Ik probeerde de tv uit te doen met de autosleutels. Meerdere keren na elkaar. En ik begreep maar niet waarom de tv niet uitging.”

@mathiske.gelukineenrompertje: “Ik legde mijn sleutels in de koelkast of ging de hond uit laten zonder mijn sleutels mee te nemen.”

@wolferien wilde ook wel iets delen voor mijn artikel, maar was vergeten wat ze allemaal vergeten was. Dat probleem heb ik zelf eigenlijk ook een beetje. Als zwangerschapsdementie bestaat, dan eindigt het in ieder geval blijkbaar niet direct wanneer een zwangerschap eindigt 😉

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik vergat meerdere keren te tanken waarbij ik 1 keer stil kwam te staan (100 m van huis gelukkig) en heel opgefokt m’n man opbelde om te zeggen dat de auto kapot was…
    Ook eens de chips in de koelkast opgeruimd of m’n dochter vergeten een luier om te doen… oeps >_<

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: